Stoiximan Super League

Επιστρέφει… λαβωμένος ο Ολυμπιακός

Δίχως τους Ιντέγε, Ελιουνούσι και Ελαμπντελαουί θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς του 2017 κόντρα στον Αστέρα. «Χλωμοί» και για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Επιστρέφει ο Καπίνο.

Αρκετές απουσίες θα έχει ο Ολυμπιακός στο επόμενο του ματς, το οποίο είναι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη στις 4 Ιανουαρίου (19:30) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Ρομαό και Ντα Κόστα απουσίασαν την Τρίτη από το προπονητικό κέντρο, καθώς έχουν ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες (Μαρόκο και Τόγκο αντίστοιχα) για το Κόπα Άφρικα. Αυτό, ωστόσο, είναι κάτι αναμενόμενο.

Τα νέα έχουν να κάνουν με τους Μπράουν Ιντέγε, Ταρίκ Ελιουνούσι και Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οι τρεις τους δεν πρόκειται να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, λόγω τραυματισμού. Εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα παίξει και κόντρα στην Ξάνθη (08/01, 19:30) ο Νορβηγός εξτρέμ, ο οποίος έβγαλε μυϊκό πρόβλημα μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο στους «Ζωσιμάδες» (όπως και ο Νιγηριανός). ενώ αμφίβολοι για το συγκεκριμένο ματς είναι και οι άλλοι δύο και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να αγωνιστούν.

Αντιθέτως, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Στέφανο Καπίνο. Ο διεθνής πορτίερο αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, ύστερα από τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 6 Νοεμβρίου, καθώς την Τρίτη έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x