Super League 2

Επιστρέφει ο Κρισάντους

Την ευκαιρία για νέες διαψεύσεις σε όσους βιάστηκαν να τον κρίνουν θα έχει ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο Δέλλας έχει αποφασίσει να επαναφέρει τον Νιγηριανό στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με την Παναχαϊκή

Ξεκίνησε απογοητευτικά. Άκουσε διάφορα.

Αν μη τι άλλο όμως, ο Μακόλεϊ Κρισάντους έδωσε κάποιες πρώτες απαντήσεις. Και από Δευτέρα θα ‘χει την ευκαιρία να δώσει κι άλλες.

Μετά τα τρία γκολ που σημείωσε στα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (κι αυτά που ακολούθησαν στα φιλικά) ο Νιγηριανός θα επιδιώξει ανάλογη αποτελεσματικότητα στο ματς με την Παναχαϊκή.

Εκεί όπου όλα φαίνονται ότι θα έχει και πάλι θέση βασικού. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι δοκιμές του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις τον συμπεριέλαβε στους θεωρητικά βασικούς.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Κρισάντους θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, ο Αραβίδης θα μετακινηθεί στο αριστερό άκρο, ο Μπαρμπόσα θα πάει σε θέση επιτελικού και ο Πλατέλλας θα μείνει δεξιά.

Κατά τ’ άλλα, δεδομένη θεωρείται επίσης η επιστροφή του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας (αντί του Λαμπρόπουλου), ενώ η μόνη θέση που «παίζεται» (μιας και τους δοκίμασε αμφότερους) είναι αυτή στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν μεταξύ των Σοϊλέδη και Πεταυράκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x