Αγγλία

Επιστρέφει ο Ράμσεϊ

Μετά από 2,5 μήνες, ο Άαρον Ράμσει φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, στον επερχόμενο αγώνα της Άρσεναλ εναντίον της Σάντερλαντ.

Εντός αποστολής για το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Σάντερλαντ αναμένεται να βρίσκεται ο Άαρον Ράμσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αρσέν Βενγκέρ. Ο Ουαλός μέσος είχε υποστεί έναν μυϊκό τραυματισμό στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Λίβεπουλ, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί καθόλου στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει.

Την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις, δίχως όμως να βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί εναντίον της Ρέντινγκ για το EFL Cup. Τώρα όμως, και με πολλά από τα όπλα των «κανονιέρηδων», όπως ο Καθόρλα, ο Γουόλκοτ και ο Μονρεάλ, να βρίσκονται στη λίστα των αμφιβόλων, ανοίγει ο δρόμος για την πολυπόθητη επιστροφή του.

Σίγουρα, ο αγώνας με τη Σάντερλαντ είναι μια καλή ευκαιρία ώστε ο Ράμσεϊ να επανέλθει ομαλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς οι «μαύρες γάτες» απέχουν από τις νίκες καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος (2 ισοπαλίες, 7 ήττες), οπότε το διακύβευμα είναι μικρό. Με την ενσωμάτωσή του στην ομάδα, η Άρσεναλ θα αποκτήσει νέα πνοή στη μεσαία γραμμή, με τις all-around ικανότητές του να κάνουν τη διαφορά.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x