Super League 2

Δεν κρατιέται η ΑΕΛ! (video)

Η Λάρισα έκανε αποφασιστικό βήμα για επιστροφή στη Super League (μπορεί να την «κλειδώσει» την Κυριακή) με το 1-0 επί του Πανσερραϊκού χάρις στην γκολάρα του Κουτσιανικούλη. Πάρτι στην «AEL FC Arena»

Μια ανάσα από την επιστροφή της στην Super League βρίσκεται η ΑΕΛ, μετά την 31η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, έχοντας δοκάρι στο πρώτο μέρος και χαμένο πέναλτι στο φινάλε, έκαμψε (1-0) την αντίσταση του Πανσερραϊκού (ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες) με πανέμορφο τέρμα του Βασίλη Κουτσιανικούλη, έφθασε τους 69 βαθμούς και υπό προϋποθέσεις μπορεί να εξασφαλίσει την άνοδο την Κυριακή.

Αν δηλαδή χάσουν τα Τρίκαλα από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο και παραμείνουν στους 59 βαθμούς, τρεις στροφές πριν το τέλος. Στο κόλπο είναι θεωρητικά και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έχει 60, αλλά αναμένεται να του αφαιρεθούν έξι λόγω της γκάφας στο ματ με τον Πανελευσινιακό.

Πάρτι έστησε ο κόσμος στα τελευταία λεπτά του αγώνα, γνωρίζοντας ότι η αγαπημένη τους ομάδα είναι κοντά στο να βρεθεί και πάλι στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί το 1-0 να ήρθε δύσκολα για τους γηπεδούχους, αλλά θα μπορούσαν να είχαν φθάσει σε μια αρκετά πιο άνετη επικράτηση. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 68’ ύστερα από πολύ ωραίο ελιγμό και εξαιρετικό τελείωμα (φαλτσαριστό σουτ). Μέχρι εκείνο το σημείο -και ειδικά στο δεύτερο μέρος- η ΑΕΛ πίεσε πολύ. Στο 30’ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ ο Μαρουκάκης, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με σουτ λίγο έξω από την περιοχή και στο 42’ έχασε… άχαστη ευκαιρία, όντας σχεδόν φάτσα με την αντίπαλη εστία.

Λίγο πριν το φινάλε λίγο έλειψε να κάνει το 2-0. Καψάλης ανέτρεψε τον Μασούρα εντός της περιοχής και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε των παίκτη των φιλοξενούμενων, αλλά ο Λαμπρόπουλος νικήθηκε από τον Μέλκα που έπεσε καλά στην αριστερή του γωνία και κράτησε το 1-0 που παρέμεινε μέχρι τέλους.



Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής


Παρασκευή (06/05)
Πανελευσινιακός - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (20' Πλαβούκος)

Σάββατο (07/05)
Λαμία - Ζάκυνθος 1-0 (22' Νατσιόπουλος)
ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 1-0
(68' Κουτσιανικούλης)

Κυριακή (08/05)
Καλλιθέα - Κισσαμικός (16:00)
Παναιγιάλειος - ΑΟ Τρίκαλα (16:00)

Δευτέρα (09/05)
Αχαρναϊκός - ΑΟ Χανιά (16:00)
Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης (18:00)

Η 32η αγωνιστική

Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα (Ματαίωση)
Τρίκαλα – Εργοτέλης (Ματαίωση)
Αχαρναϊκός- Πανελευσινιακός
Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα
Χανιά – Λαμία
Κισσαμικός- Παναχαϊκή
Ζάκυνθος – Λάρισα
Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος
Απόλλων Σμύρνης – Αναγέννηση Καρδίτσας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x