Ιταλία

Επιστρέφει στην Ίντερ ο Μάσιμο Μοράτι!

Στην αγαπημένη του Ίντερ θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν ο επί χρόνια ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» Μάσιμο Μοράτι. Ποιος ο νέος του ρόλος.

Δεν φαίνεται πως μπορεί να μείνει μακριά από την Ίντερ ο Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος παρότι παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Ερίκ Τοχίρ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο σύλλογο του Μιλάνου.

Αυτή τη φορά ο επί χρόνια διοικητικός ηγέτης των «νερατζούρι» δεν διατίθεται να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την ομάδα, ούτε να πάρει στα χέρια του μεγάλο ποσοστό των μετοχών.

Αντίθετα ο Μοράτι προτίθεται να επιστρέψει έχοντας ένα καίριο πόστο και παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών.

Η παρουσία του στον προεδρικό θώκο της Ίντερ από το 1995 έως το 2013 μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρείται, και έτσι έχει χαρακτηριστεί απαραίτητη η επιστροφή του έστω με συμβουλευτικό ρόλο.

Όλες οι εξελίξεις, φυσικά, αναμένεται να «τρέξουν» από την άνοιξη και μετά, αφού σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα θεωρείται απίθανο να υπάρξει κάποια αλλαγή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x