Γερμανία

Επιστρέφει στις προπονήσεις η Ντόρτμουντ

Παρότι τα κρούσματα στην Γερμανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη είναι χιλιάδες, η Ντόρτμουντ αποφάσισε να γυρίσει στις προπονήσεις υπό κάποιους συγκεκριμένους όρους.

Την απόφαση να επιστρέψουν οι παίκτες της στις προπονήσεις πήρε η διοίκηση της Ντόρτμουντ, κάτι που έκανε μεταξύ άλλων γνωστό σε δηλώσεις του στο «Sport1» ο Εμρέ Τσαν.

Οι Βεστφαλοί αποφάσισαν πως είναι προτιμότερο να ξεκινήσουν τις προπονήσεις από τα να μείνουν άπραγοι, παρότι όλος ο πλανήτης έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα, η Γερμανία είναι η πέμπτη χώρα παγκοσμίως σε κρούσματα , ξεπερνώντας τις 60 χιλιάδες (482 θανάτους) ωστόσο το σύστημα υγείας της δουλεύει εξαιρετικά. Βέβαια, οι διοργανώσεις έχουν σταματήσει μέχρι τις 30 Απριλίου, ενώ η Κυβέρνηση είχε αναφέρει πως θα ήταν προτιμότερο οι ομάδες να μην ξεκινήσουν προπονήσεις πριν τις 6 του ίδιου μήνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι παίκτες για αρχή θα προπονούνται ανά ζευγάρι καθώς θέλουν να περιορίσουν τις επαφές μεταξύ πολλών ανθρώπων. Ο Τσαν που έκανε γνωστή την είδηση αποκάλυψε πως το... ταίρι του θα είναι ο Μαχμούντ Νταχούντ, ενώ ανέφερε πως ήταν σωστή κίνηση από όλους στην Ντόρτμουντ να κόψουν το 20% των μισθών τους ώστε να βοηθήσουν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x