Stoiximan Super League

Επιστρέφει στις προπονήσεις χωρίς Ουζουνίδη

Τα κεφάλια μέσα και πάλι στον Παναθηναϊκό μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, στο επίκεντρο Λουτσιάνο και Μυστακίδης. Με Κόλα η σημερινή προπόνηση.

Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται ακόμη στον αέρα, αλλά οι παίκτες του Παναθηναικού μετά την ξεκούραση του διήμερου ρεπό, από σήμερα μπαίνουν και πάλι στην καθημερινότητα. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση(11.00) και σε αυτή αναμένεται να φανεί και η κατάσταση κάποιων παικτών που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα.

Οι πράσινοι επικεντρώνονται κατά κάποιο τρόπο στο φιλικό με την Σπάρτη τη Τετάρτη και το βασικό συμπέρασμα που θα προκύψει από την αναμέτρηση με τους Λάκωνες είναι η συμμετοχή των Μυστακίδη-Λουτσιάνο. Οι δύο παίκτες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα φανεί το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα απουσιάζει από τη προπόνηση, καθώς σήμερα επιστρέφει από την Βαρκελώνη, όπου βρέθηκε με τον γυμναστή της ομάδας Νίκος Γιάγκου. Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν από κοντά προπονήσεις των Καταλανών, είχαν επαφή εμ τον Βαλβέρδε και είδαν το χθεσινό ματς στο Καμπ Νου, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπιλμπάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x