Stoiximan Super League

Επιστρέφουν δύο στον Παναθηναϊκό, το παλεύει ο Βιγιαφάνιες

Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να τεθούν οι Λουντ και Κουρμπέλης. «Τρέχει» για Πανιώνιο, ΠΑΟΚ ο Βιγιαφάνιες.

Πολλά παραμένουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το νέο «χτύπημα» για τον Εβρίτη τεχνικό ήταν ο τραυματισμός του Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των τιμωρημένων Μπεργκ, Κουλιμπαλί και του τραυματία Βιγιαφάνιες.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, όμως, αναμένεται να τεθούν ο Λουντ και ο Κουρμπέλης, οι οποίοι αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Λεωφόρου και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του «τριφυλλιού».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται – εξαιτίας και των τόσων απουσιών – να ξεκινήσουν ως βασικοί κόντρα στην «ένωση», όμως αυτό θα κριθεί στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση.

Εν τω μεταξύ, αισιόδοξα είναι τα νέα όσον αφορά την κατάσταση του Βιγιαφάνιες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πιθανό να προλάβει (και να παίξει) στους δύο τελευταίους αγώνες των πλέι οφ με ΠΑΟΚ στην Τούμπα και Πανιώνιο στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x