Europa League

Επιστροφές για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι-Οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Τσέλσι και το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα με τους «μπλε» για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Έτοιμος για την Τσέλσι ο ΠΑΟΚ.

Την εν Ελλάδι προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/11, 22:00) κόντρα στους Λονδρέζους ολοκλήρωσε ο «δικέφαλος του Βορρά» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή δύο παίκτες που ήταν στο απουσιολόγιό του μέχρι πρότινος.

Πρόκειται για τους Μαουρίσιο (πρόβλημα στον τετρακέφαλο) και Ελ Καντουρί (οπίσθιους μηριαίους), που προπονούνται κανονικά πλέον, αλλά δεν κρίνονται απολύτως έτοιμοι και δύσκολα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Μέσα και οι Ουάρντα-Καρέλης. Δούλεψε στην τακτική ο Ρουμάνος την Τρίτη και φανέρωσε αρκετές από τις σκέψεις του για τον «τελικό» που έχουν οι Θεσσαλονικείς μπροστά τους.

Η αποστολή: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης.

Ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα και οι τρεις από τις τέσσερις θέσεις της άμυνας έχουν δείχνουν να έχουν «κλειδώσει». Κρέσπο και Βαρέλα είναι καλά πλέον και λογικά θα είναι τα δύο στόπερ, ο Μάτος θα βρεθεί δεξιά, ενώ Βιεϊρίνια και Τόσκα «παλεύουν» για τ’ αριστερά. Κάνιας-Βέρνμπλουμ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά τους θα παίξει ο Πέλκας. Στο αριστερό «φτερό» θα παίξει ο Λημνιός, για το αριστερό φαβορί είναι ο Ζαμπά. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x