Κύπελλο Ελλάδας

Επιστροφή Βιγιαφάνιες σε αποστολή, μέσα και ο Μολέντο

Ευχάριστα νέα προκύπτουν για τον Μαρίνο Ουζουνίδη από την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, αφού μέσα για πρώτη φορά στη σεζόν είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Κανονικά και ο Μολέντο

Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Λούκας Βιγιαφάνιες, δείχνοντας ότι πλέον είναι θέμα προπονήσεων και ρυθμού να επανέλθει στο 100% της κατάστασής του.

Σημειώνεται ότι η τελευταία συμμετοχή του Βιγιαφάνιες με τον Παναθηναϊκό ήταν στο ματς των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 31 Μαΐου.

Κανονικά στους εκλεκτούς του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι και ο Ροντρίγκο Μολέντο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και δήλωσε παρών.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και η αποστολή:

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στην προπόνηση συμμετείχε μετά από αρκετό καιρό ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Καμπέσας, Κουτρουμπής, Τζανδάρης ενώ απουσίασε ο Δώνης λόγω γαστρεντερίτιδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Ρέις, Χίλιεμαρκ, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μπουζούκης, Λουτσιάνο, Βιγιαφάνιες, Τσάβες, Μολίνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x