Αγγλία

«Επιστροφή Μπεραχίνο ίσον 30 εκ. λιρών μεταγραφή»!

Το ότι η αγωνιστική επάνοδος του επιθετικού της ομάδας, Σάιντο Μπεραχίνο, θα ισοδυναμεί με μία μεταγραφή αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών τόνισε ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις.

«Δείχνει να έχει "καθαρίσει" το μυαλό του και να έχει και πάλι αυτή τη "σπίθα" στα μάτια του. Νομίζω ότι θα είναι πλέον πολύ πιο συγκεντρωμένος. Εφόσον επιστρέψει στα παλιά του επίπεδα, θα είναι σαν να έχουμε κάνει μία καινούρια μεταγραφή που αξίζει 30 εκατομμύρια λίρες (κοντά στα 35.38 εκατ. €)», σχολίασε για τον 23χρονο φορ ο Ουαλός τεχνικός των «μπάγκις».

Με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ο 58χρονος κόουτς αποκάλυψε ότι πρόθεση και συγχρόνως, ευχή του είναι να παραταθεί η παρουσία του Μπεραχίνο στο «Χόθορνς», καθώς ανέφερε:

«Η ιδανική κατάληξη θα ήταν να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο και εμείς να τον επαναφέρουμε στο σημείο που βρισκόταν, όταν πρωτοήρθα στην ομάδα. Τότε δηλαδή, που τον κάναμε χαρούμενο, αλλά έκανε κι εκείνος εμάς χαρούμενους με τα 20 γκολ που είχε πετύχει σε μία σεζόν».

Αξίζει να προσθέσουμε ότι, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, στο οποίο μίλησε ο Πιούλις, ο Άγγλος στράικερ έχει επιστρέψει από τη Γαλλία, όπου βρισκόταν προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών που είχε πάρει κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος της επιστροφής του, όπως έχει γραφτεί, ήταν το ότι παραδέχθηκε στους ιθύνοντες του συλλόγου πως έπασχε από κατάθλιψη.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x