Αγγλία

Επιστροφή Σαμ Άλαρνταϊς στην Κρίσταλ Πάλας;

Η Κρίσταλ Πάλας πραγματοποιεί μια καταστροφική αρχή στην φετινή Premier League και ήδη η θέση του Φρανκ Ντε Μπουρ βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το μέλλον του Φρανκ Ντε Μπουρ στην Κρίσταλ Πάλας κρέμεται από μια κλωστή, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Αγγλίας. Από ποιον απειλείται η θέση του; Φυσικά, από τον παλιό γνώριμο Σαμ Άλαρνταϊς.

Ο Σαμ Άλαρνταϊς άφησε τους «αετούς» δυο μέρες πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν, τονίζοντας ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του. Έκτοτε, ο Φρανκ Ντε Μπουρ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και τα πράγματα δεν πάνε καλά για την ομάδα.

Η Κρίσταλ Πάλας μετράει 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια (Λίβερπουλ, Χάντερσφιλντ και Σουόνσι). Οι «αετοί» δεν έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ και σαφώς δεν εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Για αυτόν τον λόγο, η καρέκλα του Ολλανδού προπονητή… «τρίζει». Το όνομα που φημολογείται περισσότερο, σε περίπτωση που ο σύλλογος αποφασίσει να τον αντικαταστήσει, είναι αυτό του Σαμ Άλαρνταις.

Ο Άγγλος μάνατζερ, γνωστός ως «Big Sam», δεν αποκλείεται να αντικαταστήσει τον Φρανκ Ντε Μπουρ και να αποτελέσει την αρχή για την αλλαγή της τωρινής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα.

Ωστόσο, έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα όπως είναι αυτό του Σλάβισα Τζουκάνοβιτς και του Ρόι Χόγκτσον.

Όσον αφορά τον Σλάβισα Τζουκάνοβιτς, ο ερχομός του στο «Σέλχαρστ Παρκ» συναντά 2 σημαντικά εμπόδια. Πρώτον, ο 49χρονος Σέρβος επιθυμεί να φέρει μαζί του περισσότερα μέλη προσωπικού από όσα είναι διατεθειμένη να προσλάβει η Κρίσταλ Πάλας και δεύτερον, η ρήτρα αγοράς του αγγίζει τα 6,5 εκατ. ευρώ.

Μια πιθανή μετακίνηση του Ρόι Χόγκτσον στο στρατόπεδο των «αετών» είναι γενικά πιο λογικό σενάριο, καθώς για την ώρα δεν έχει αναλάβει κάποια ομάδα.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x