Βέλγιο

Επιστροφή στη δράση για Καρέλη!

Ο Νίκος Καρέλης αγωνίστηκε χθες για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δέκα μήνες, στον αγώνα της δεύτερης ομάδας της Γκενκ με τη Λόκερεν. Τι δήλωσε ο ίδιος για την κατάστασή του.

Μετά από δέκα πολύ δύσκολους μήνες, ο Νίκος Καρέλης είναι και πάλι εδώ! Ο 25χρονος επιθετικός άφησε πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και χθες βράδυ έλαβε μέρος στον αγώνα της δεύτερης ομάδας της Γκενκ με τη Λόκερεν.

«Έμοιαζα με 16χρονο που του επέτρεψαν να παίξει με τους μεγάλους για πρώτη φορά. Είχα πολύ άγχος γιατί το περίμενα καιρό. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου. Ίσα-ίσα, είμαι λίγο νευριασμένος γιατί έκανα πολλά λάθη και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να ανακτήσω την καλή επαφή μου με την μπάλα. Γι’ αυτό είναι χρήσιμα αυτά τα παιχνίδια. Το καλό είναι πως δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Το γόνατό μου είναι καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης δεν έχω κανέναν φόβο, έπαιξα χωρίς να σκέφτομαι τον τραυματισμό μου», δήλωσε ο διεθνής άσος που αγωνίστηκε για 45 λεπτά.

Ο Νίκος Καρέλης είχε τραυματιστεί στις 27 Δεκεμβρίου του 2016 στον αγώνα της Γκενκ με τη Γάνδη και χρειάστηκε να περάσουν 9 μήνες και 21 μέρες για να γυρίσει στα γήπεδα. Μέχρι να τραυματιστεί είχε κάνει μία εξαιρετική σεζόν με 18 γκολ σε 32 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x