Stoiximan Super League

Επιστροφή στις προπονήσεις με προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Με δύο προβλήματα επέστρεψε στην καθημερινότητα των προπονήσεων ο ΠΑΟΚ, καθώς Κρέσπο και Ροντρίγκες έκαναν θεραπεία, λόγω χτυπημάτων από το ματς κόντρα στον Αστέρα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και από σήμερα έχει μπει σε πρώτο πλάνο αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στην Ξάνθη.

Παρ’ όλα αυτά, Κρέσπο και Ροντρίγκες αποκόμισαν δύο… ενθύμια από το ματς της Τρίπολης και έκαναν θεραπεία. Ο πρώτος έχει ένα αιμάτωμα από το χτύπημα του Μπέρτου, ενώ ο δεύτερος γύρισε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και συνέχισε ν’ αγωνίζεται. Η κατάστασή του δεν εμπνέει όμως κάποια ανησυχία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της προπόνησης του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ είναι από την αρχή του πρωταθλήματος υποχρεωμένος να κυνηγάει, λόγω του -3, και να δείχνει σε κάθε παιχνίδι πως θέλει τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλο.

Το έκανε στην Τρίπολη και συνεχίζει με ορίζοντα το επόμενο ματς που είναι αυτό με την Ξάνθη στην Τούμπα. Την Τρίτη (20.09) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ποδήλατο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Χοσέ Κρέσπο έχει ένα αιμάτωμα από το χτύπημα του Μπέρτου και έκανε αποθεραπεία, όπως κι ο Γκάρι Ροντρίγκες που γύρισε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο συνέχισε ν’ αγωνίζεται. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, τεχνικής και κυκλοφορίας της μπάλας. Την Τετάρτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη (22.09) στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x