Stoiximan Super League

Επιστροφή στις προπονήσεις στον ΠΑΟΚ, ανέβασε ρυθμούς ο Λεβέκ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ρεπό που τους είχε παραχωρήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ντόριαν Λεβέκ να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Επιστροφή στα… βάσανα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το διήμερο ρεπό που είχε αποφασίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση, με τους διεθνείς φυσικά να απουσιάζουν και τη θέση τους να παίρνουν έξι πάικτες από την Κ20, ενώ ευχάριστα προέκυψαν με την περίπτωση του Ντόριαν Λεβέκ.

Ο Γάλλος μπακ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δείχνοντας ότι δεν αργεί πολύ πλέον η στιγμή της επιστροφής του, ωστόσο εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Αναλυτικά:

Η Τετάρτη ήταν κάτι σαν μέρα προσαρμογής μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Από την Πέμπτη, όμως, οι ρυθμοί ανεβαίνουν έστω και χωρίς τους διεθνείς που απουσιάζουν.

Το ρόλο των… αντικαταστατών τους στο πρόγραμμα της προπόνησης είχαν έξι παίκτες της Κ20 που πήραν μια «ιδέα» από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δούλεψαν σε τακτικά κομμάτια μέσα από παιχνίδια 9 εναντίον 9 με τζόκερ, 6 εναντίον 6 με δύο τζόκερ και στο τέλος με κανονικό δίτερμα.

Οι Τζάλμα Κάμπος, Δημήτρης Λημνιός που τις προηγούμενες μέρες συνέχισαν θεραπείες παρά το ρεπό της ομάδας, ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ο Ντόριαν Λεβέκ μπήκε σε κομμάτι της προπόνησης με την ομάδα, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας για προληπτικούς λόγους έκανε ατομικό λόγω μιας ενόχλησης στο ισχίο.

Την Πέμπτη (05.10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:00 και στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x