Stoiximan Super League

Επιστροφή στον τόπο του… εγκλήματος για Δέλλα

Στο Περιστέρι και κόντρα στην πρώην του ομάδα θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παναιτωλικού ο Τραϊανός Δέλλας, που θα βρει απέναντί του και τον παίκτη που «υπέγραψε» την αποχώρησή του.

Επιστροφή στην καθημερινότητα της Super League για τον Τραϊανό Δέλλα, αφού επισημοποιήθηκε η συμφωνία του με τον Παναιτωλικό, που θα αποτελέσει την τρίτη ομάδα στην καριέρα του, μετά την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

Το «διαζύγιό» του με τους Περιστεριώτες βγήκε τον Σεπτέμβριο του 2016, έπειτα από 10 και πλέον μήνες συνεργασίας, μετά το πέρας δύο αγωνιστικών στο περσινό πρωτάθλημα και πλέον ξαναβρίσκει δουλειά, έπειτα από περίπου 15 μήνες και ένα «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του με τη Ρετζιάνα, ομάδα Γ’ κατηγορίας της Ιταλίας.

Ωστόσο, η επιστροφή του δεν θα είναι μία τόσο απλή υπόθεση, καθώς πραγματικά ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι πολύ μικρός…

Συγκεκριμένα, ο «Κολοσσός» θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (14/1) στο γήπεδο που αποτέλεσε την τελευταία του δουλειά, δηλαδή σε αυτό του Περιστερίου, βρίσκοντας τον Ατρόμητο σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση σε σχέση με τότε που τον παρέλαβε, καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν εν πολλοίς εξασφαλίσει πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν και κυνηγούν το… θαύμα των θαυμάτων.

Όταν είχε αναλάβει ο Τραϊανός Δέλλας, ο στόχος του Ατρόμητου δεν ήταν η έξοδός του στην Ευρώπη, αλλά να περάσει ομαλά σε μια φάση ανανέωσης, παρουσιάζοντας παράλληλα κάτι ελκυστικό στο μάτι για το κοινό. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Ατρόμητου και έπειτα από δύο επίσημους αγώνες το 2016-17 με ισάριθμες ήττες, αυτό δεν το κατάφερε και τελικά αποχώρησε.

Η ομάδα που στοίχισε τη θέση του ήταν (όλως τυχαίως) ο Παναιτωλικός… Οι Αγρινιώτες στο άδειο γήπεδο –λόγω τιμωρίας- του Περιστερίου είχαν φύγει με μεγάλο και δίκαιο «διπλό» με σκορ 2-0, ρίχνοντας στα βράχια τον νυν προπονητή του, αφού απολύθηκε την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το μοναδικό στοιχείο που χρήζει αναφοράς. Δράστης και ο παίκτης που υπέγραψε το τέλος του από τον Ατρόμητο ήταν ένας τύπος που θα τον βρει απέναντί του και την Κυριακή και κατά πολλούς αποτελεί την «ατραξιόν» του φετινού πρωταθλήματος, χάρη στην απίστευτη σεζόν που πραγματοποιεί.

Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα που στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στον Παναιτωλικό σκόραρε 9 γκολ, ένα εκ των οποίων αυτό με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-0 επί του Ατρόμητου.

Πλέον, ο Τραϊανός Δέλλας στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που έχει μπροστά του μέχρι το ματς της Κυριακής, καλείται να βρει τρόπο να «κλειδώσει» τον Αιγύπτιο, αποστολή στην οποία απέτυχαν οι περισσότεροι αντίπαλοι των Περιστεριωτών.

inner

inner

inner

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x