Stoiximan Super League

Επιτέλους… καλά νέα

Μετά από μια εβδομάδα με συνεχή κακά μαντάτα, στον Παναθηναϊκό χαμογέλασαν την Πρωτομαγιά βλέποντας τον Νάνο να προπονείται κανονικά και τον Μπεργκ να αρχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Άλλαξε ο μήνας, άλλαξε και η… τύχη στον Παναθηναϊκό. Μετά από διαδοχικές κακές ειδήσεις που αποδεκάτισαν το ρόστερ της ομάδας εν όψει του αγώνα της Κυριακής στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα, ο Γιάννης Αναστασίου είχε ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Πρωτομαγιάς.

Ο Νάνο ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που χθες τον περιόρισε σε ατομικό πρόγραμμα και μπήκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ άρχισε αποκατάσταση με στόχο να είναι πανέτοιμος στην έναρξη των play offs.

Ο Μλάντεν Πέτριτς συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ οι Τάσος Λαγός, Χάρης Μαυρίας και Χρήστος Δώνης έκαναν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα. Όλοι τους, όπως και οι τιμωρημένοι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Στάθης Ταυλαρίδης, δεν υπολογίζονται για την Κυριακή.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (12:00) κι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για το νησί των Φαιάκων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x