Stoiximan Super League

Επιτέλους… μπήκαν οι νέοι του ΟΦΗ

Η έκδοση των δελτίων τους έχει γίνει… σίριαλ, όμως οι νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΟΦΗ πήραν αγωνιστικά λεπτά στο φιλικό με τον Εργοτέλη. Θετική εικόνα για τις δύο ομάδες που έμειναν ισόπαλες (3-3).

Την ευκαιρία να αγωνιστούν είχαν οι νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΟΦΗ -που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια λόγω κωλύματος στην έκδοση των δελτίων τους- στο φιλικό που έγινε κόντρα στον Εργοτέλη, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία (3-3) όμως οι προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν απαραίτητα συμπεράσματα για τη συνέχεια, με δεδομένο ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα δώσουν σκληρές μάχες για την παραμονή τους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε τους Σαββίδη, Τσουκάνη, Αποστολόπουλο, Κρητικό, Γεωργόπουλο και Μαρτσάκ να αγωνίζονται για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ -με την ελπίδα να δώσουν σύντομα το παρών και σε επίσημο ματς.

Στα ευχάριστα, συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, ο οποίος συμπλήρωσε για πρώτη φορά 90λεπτο μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες, ενώ πέτυχε και γκολ στο 16’. Νωρίτερα ο Μαρτσάκης είχε ανοίξει το σκορ για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Εργοτέλης από την άλλη, ανέβασε στροφές μετά το 2-0 και ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ολαϊτάν (27’) μετά από ανατροπή του καλέ, ενώ στο 29’ έγινε το 2-2 με αυτογκόλ του Ρουσάκη.

Ο Καβουσάκης στο 38’ απέκρουσε πέναλτι του Μαρτσάκη, όμως στην επαναφορά ο επιθετικός του ΟΦΗ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, για να διαμορφώσει το τελικό 3-3 ο Ολαϊτάν στο 42’.

Συνθέσεις:
ΟΦΗ: Αγριμάκης (82’ Γιαγκιόζης), Τσουκάνης, Σαββίδης (73’ Ροβίθης), Αποστολόπουλος, Περογαμβράκης, Γεωργόπουλος, Μαρτσάκης (46’ Μαραθιανός), Κρητικός, Χύζι, Ρουσάκης, Τουγλής (39’ Μανιδάκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης (85’ Δασκαλάκης), Ρέντζας (46’ Τζανακάκης), Πίτσος (46’ Λυκογιάννης), Κοζορώνης (46’ Λουβιόν), Φίντελεφ, Καζναφέρης, Γκέντσογλου (60’ Μπόε - Καν), Μπρούνο (46’ Μπουρσέλης), Καλέ (46’ Χαντί), Γιουσούφ, Ολαϊτάν (46’ Χουλά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x