Ιταλία

Επιτέλους! Ο μικρός Μπονούτσι είναι ευτυχισμένος!

Ο μικρός Λορέντσο «αναγκάστηκε» να παρευρεθεί στην γιορτή της Γιουβέντους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποφέροντας, χθες ωστόσο διασκέδασε πραγματικά συναντώντας το είδωλό του.

Την Κυριακή ο μικρός Λορέντσο Μπονούτσι «υπέφερε» φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους συνοδεύοντας τον πατέρα του στη γιορτή της Γιουβέντους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χθες όμως «πήρε το αίμα του πίσω» δειπνώντας(!) με το είδωλό του!

Η ομάδα που υποστηρίζεις οπαδικά είναι ζήτημα καρδιάς και την καρδιά δεν μπορείς να την κουμαντάρει κανείς. Ούτε καν όταν είσαι μικρός και ο μπαμπάς σου είναι «σημαία» και κολόνα της κυρίαρχης ομάδας στην χώρα. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Λεονάρντο Μπονούτσι, καθώς ο υιός του είναι μεγάλος οπαδός της συμπολίτισσας Τορίνο!

Ο Λέο σεβόμενος την επιλογή του παιδιού του δεν έχει προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη, δημοσιεύοντας τις περισσότερες φορές φωτογραφία του υιού του με φανέλα της «Γκρανάτα».

Μετά το «μαρτύριο» της Κυριακής λοιπόν, ο μικρός Λορέντσο ήρθε η ώρα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να διασκεδάσει πραγματικά. Ένα δείπνο και μία αγκαλιά με το είδωλό του Αντρέα Μπελότι και ένα χαμόγελο τόσο μεγάλο όσο να φαίνονται και τα 32 δόντια του!

Ο πατέρας Μπονούτσι ανέβασε μία φωτογραφία στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας «Questa sera si che mi sono divertito, non come alla festa scudetto della Juve» («Αυτή τη βραδιά διασκεδάζω πραγματικά, όχι όπως στη γιορτή για το scudetto της Γιουβέντους»), με σαφή αναφορά στην φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου με τον Λεονάρντο να παρηγορεί τον υιό του που σαφώς ήταν δυσαρεστημένος με το να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Stasera si che mi sono divertito, non come alla festa scudetto! ?? grazie @gallobelotti #cena #felicita

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo Bonucci (@bonuccileo19) στις




Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x