Champions League

Επιτέλους πτήση για τις «νυχτερίδες» και τριάρα στη Γιουνγκ Μπόις

Η Βαλένθια με δύο γκολ του Σάντι Μίνα και ένα του Σολέρ επικράτησε 3-1 της Γιουνγκ Μπόις, πέτυχε την πρώτη νίκη στον όμιλο και πέρασε (προσωρινά;) στην 2η θέση του 8ου ομίλου.

Οι «νυχτερίδες» εμφανίστηκαν με πολύ επιθετικές τάσεις στο «Μεστάγια» και επικράτησαν απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις με 3-1. Δύο γκολ από τον Σάντι Μίνα που σκόραρε στο 14’ παίρνοντας το ριμπάουντ από το πλασέ του Σολέρ. Ο Ασάλε ισοφάρισε σε 1-1 στο 37’ με δεξί σουτ, αλλά ο Σάντι Μίνα με προβολή από σέντρα του Σολέρ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ισπανική ομάδα στο 42’. Στο 56’ ο Σολέρ μετά από πάσα του Ροντρίγκο διαμόρφωσε το 3-1. Με αυτή τη νίκη η Βαλένθια καθάρισε σε μεγάλο ποσοστό την 3η θέση και την παρουσία της στο Europa League.

Η 4η αγωνιστική στον 8ο όμιλο:
Βαλένθια – Γιουβέντους 3-1
(14’, 42’ Σάντι Μίνα, 56’ Σολέρ - 37’ Ασάλε)

Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Η βαθμολογία:

Γιουβέντους 9
Βαλένθια 5
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4
Γιουνγκ Μπόις 1

Η επόμενη αγωνιστική:
Γιουβέντους – Βαλένθια
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις

Η Βαλένθια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 14ο λεπτό, μετά από ωραία πάσα, ο Ροντρίγκο βρήκε τον Σολέρ μέσα στην περιοχή που τσίμπησε τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της, ο Σάντι Μίνα άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο. Στο 25ο λεπτό ο Ασαλέ είχε καλή ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ωστόσο τα κατάφερε στο 37ο λεπτό όταν ο Φάσναχτ τροφοδότησε τον Ασαλέ κι αυτός από τα δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, σούταρε για την ισοφάριση στο 1-1.

Η χαρά των Ελβετών δεν κράτησε για πολύ ωστόσο καθώς ο Σολέρ βρέθηκε από τα δεξιά στο 42’ να βγάζει ξεμαρκάριστος μια σέντρα, για να έρθει ο Σάντι Μίνα με την προβολή με το δεξί πόδι να γράψει το 2-1.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Ροντρίγκο που είχε τραβήξει προς τη μεσαία γραμμή την άμυνα τω Ελβετών, έδωσε στον Σολέρ που έκανε την κούρσα και τελείωσε τη φάση με ιδανικό τρόπο για το 3-1. Στο 77’ ο Σανόγκο πήρε απευθείας κόκκινη για τους Ελβετούς για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κοκλέν.


Βαλένθια: Νέτο- Βας, Γκαράι, Γκαμπριέλ, Γκαγιά- Σολέρ, Κοκλέν, Κοντογκμπιά (87’ Ρούμπεν Βέζο), Γκουέδες (75’ Τόρρες) Ροντρίγκο, Μίνα (68’ Γκαμεϊρό)

Γιουνγκ Μπόις: Φον Μπάλμος- Εμπαπού, Λοπέρ, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Φασνάχτ (61’ Nσάμε), Σο, Σανόγκο, Ενγκαμαλέου (46’ Σουλεϊμάνι), Οαρό (75’ Αεμπίσερ), Ασαλέ


Eπιμέλεια: Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x