Stoiximan Super League

Επίθεση και τελεσίγραφο

Ολομέτωπη επίθεση με καταγγελίες αναμένεται από τον Γ. Αλαφούζο στη σημερινή συν. Τύπου, ενώ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναμένεται να στείλει τελεσίγραφο στην κυβέρνηση για κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή (12:30, ζωντανά από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr) συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει ευθεία επίθεση με σοβαρές καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και να στείλει τελεσίγραφο στην κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν στην κάθαρση του χώρου.

Θέμα αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα, όπως φημολογείτο χθες, δεν τίθεται, ωστόσο τα όσα θα ανακοινώσει ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ιδιαίτερα σημαντικά και για το λόγο αυτό έχει προγραμματίσει πριν τη συνέντευξη Τύπου έκτακτο ΔΣ για να πάρει την έγκριση των υπόλοιπων μελών. Παράλληλα ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ θα κάνει γνωστό αν τελικά θα γίνει έφεση κατά της ποινής που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα επεισόδια στο ντέρμπι.

Αναφορά αναμένεται να υπάρξει και στο πρόστιμο 200.000 ευρώ από την UEFA για παραβάσεις του financial fair play τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν για να παρουσιαστεί ισοσκελισμένος προϋπολογισμός και να αποφευχθούν μεγαλύτερες ποινές στο μέλλον. Ήδη πάντως υπολογίζεται πως η ζημιά από το πρόστιμο της UEFA, της Super League και δύο αγώνες χωρίς κόσμο (και μάλιστα αρκετά εμπορικούς, με ΠΑΟΚ και Αστέρα) θα ξεπεράσει τις 600.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται την επόμενη εβδομάδα να έχει επαφές με οργανωμένους οπαδούς για να συζητήσουν το θέμα της βίας και να τους ζητήσει να προστατέψουν την ομάδα από ταραχοποιούς που της κάνουν κακό.

Φιλικό με Πανιώνιο

Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο σε φιλικό στο Κορωπί. Εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Λαγός και Χουχούμης, που είναι αμφίβολοι και για το ματς με τον ΠΑΟΚ εφόσον γίνει την άλλη εβδομάδα. Ο Γιάννης Αναστασίου θα αφήσει εκτός κάποιους βασικούς και θα δώσει χρόνο σε παίκτες που θέλουν παιχνίδια στα πόδια τους, όπως οι Μαυρίας και Νίνης.

*Ο Λεωνίδας Βόκολος αναμένεται να παρακολουθήσει σήμερα τον Γιώργο Γκαλίτσιο στον εκτός έδρας αγώνα της Λόκερεν με τη Σαρλερουά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x