Ισπανία

Επίθεση Καμενί σε Μίτσελ: «Έφυγα γιατί ήθελε να φέρει τον Ρομπέρτο που είναι γνωστός του»

Ο Κάρλος Καμενί ξέσπασε εναντίον του Μίτσελ, τονίζοντας ότι τον έδιωξε από τη Μάλαγα για να πάρει για τον «άσο» τον Ρομπέρτο, που γνωρίζει από την κοινή παρουσία τους στον Ολυμπιακό.

Βόμβες, εναντίον του Μίτσελ, εξαπέλυσε σε συνέντευξη του στη «Mundo Deportivo» ο Κάρλος Καμενί που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, για τον τρόπο που αποχώρησε από τη Μάλαγα.

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ, τόνισε ότι ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα και κατηγόρησε τον Μίτσελ, λέγοντας ότι δεν του φέρθηκε καλά.

Στη συνέντευξή του ανέφερε, ότι δεν του είπε στα ίσια ότι δεν τον ήθελε στην ομάδα, μιας και ήθελε να πάρει τον Ρομπέρτο με τον οποίο γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τι είπε ο Κάρλος Καμενί

«Αν και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει, ο Μίτσελ μου είπε ότι ο σύλλογος θα του έδινε μια λίστα με τερματοφύλακες για να διαλέξει και ότι αυτός που κάνει κουμάντο είναι ο αθλητικός διευθυντής. Ωστόσο, δεν είμαι κανένα παιδάκι, ο Μίτσελ είναι το αφεντικό, αυτός διαλέγει τους παίκτες.

Θα μπορούσε, λοιπόν, να σταθεί απέναντί μου και να μου πει την απόφασή του. Και θα ήταν σεβαστή. Αν δεν του άρεσα ως άνθρωπος ή ως παίκτης, κανένα πρόβλημα. Αλλά έπρεπε να μου το πει στα ίσα. Ήρθε μια μέρα ο αθλητικός διευθυντής και μου είπε πως ο Μίτσελ προτιμά άλλον τερματοφύλακα. Έμεινα άφωνος. Δεν τόλμησε να έρθει να μου το πει ο ίδιος.

Με πονάει που φεύγω, διότι πίστευα ότι θα αποσυρθώ φορώντας τη φανέλα της Μάλαγα. Όταν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή, άρχισα να γελάω για να μην βάλω τα κλάματα. Ήταν προφανές ότι ο προπονητής ήθελε να επιβάλει ως βασικό τον δικό του τερματοφύλακα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x