Αγγλία

Επίθεση Κουρτουά σε Κόντε: «Πρέπει να μας εξηγήσει γιατί έβγαλε τον Αζάρ»

Κανένα δισταγμό να αφήσει αιχμές για τον προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, δεν είχε στο περιθώριο ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο Τιμπό Κουρτουά.

Η χαρούμενη ατμόσφαιρα που υπήρχε την περσινή σεζόν λόγω και της άνετης κατάκτησης του πρωταθλήματος, δεν υφίσταται πλέον στην Τσέλσι.

Δεν είναι μόνο οι φήμες για το μέλλον του Αντόνιο Κόντε και τα «φτωχά» αποτελέσματα της φετινής σεζόν, αλλά ότι πλέον και οι ίδιοι παίκτες του τον αμφισβητούν ανοιχτά.

Τελευταίο «χτύπημα» ήρθε μέσω της ραδιοφωνικής συνέντευξης του Τιμπό Κουρτουά στο «Play Sports», καθώς ο Βέλγος τόνισε ότι ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να εξηγήσει για ποιο λόγο αντικατέστησε τον Εντέν Αζάρ στο 73’ της αναμέτρησης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός ότι ο συμπατριώτης του ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.

«Αν δεν κάνεις τα μικρά πράγματα σε τέτοιου επιπέδου ματς, χάνεις, κι αυτό συνέβη στην αναμέτρηση. Δεν έχω καμία εξήγηση για την αντικατάσταση του Αζάρ. Δεν περίμενα να τον βγάλει, αλλά είναι επιλογή του προπονητή. Πρέπει να μας το εξηγήσει. Δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι του. Ένας παίκτης όπως ο Αζάρ πρέπει να παίζει 90 λεπτά. Πάντα μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω επιθετικά», ήταν η τοποθέτηση του Κουρτουά και πλέον αναμένεται η αντίδραση του Ιταλού τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x