Κύπελλο Ελλάδας

Επίθεση με ύβρεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Οπαδοί του ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν με ύβρεις την αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Σχεδόν ταυτόχρονη η άφιξη Σαββίδη. Παράπονα σε ΕΛ.ΑΣ και ΠΑΟΚ από το «τριφύλλι».

Υποδοχή με παρατράγουδα είχε ο Παναθηναϊκός κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν όψει του αυριανού επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Περίπου 15-20 «θερμόαιμοι» οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο και μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα μέλη της άρχισαν να βρίζουν και να κάνουν χειρονομίες. Πάντως δεν τους πλησίασαν και δεν υπήρξε σωματική επαφή καθώς η έστω και μικρή αστυνομική δύναμη που ήταν στο χώρο τούς κράτησε μακριά.

Η απίστευτη συγκυρία είναι πως περίπου την ίδια ώρα με τον Παναθηναϊκό έφτασε στη Θεσσαλονίκη με το ιδιωτικό του αεροσκάφος ο Ιβάν Σαββίδης, τον οποίο περίμεναν ο γιος του (και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ), Γιώργος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος και ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης. Μάλιστα το αυτοκίνητο που περίμενε να παραλάβει το αφεντικό του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν παρκαρισμένο πολύ κοντά στο πούλμαν που πήγε να παραλάβει την αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Σαββίδης παρέμεινε στο χώρο του αεροδρομίου και είδε τη φραστική επίθεση που δέχτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού, χωρίς πάντως να παρέμβει και έχοντας ρόλο παρατηρητή.

Όσα συνέβησαν προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια της πλευράς του Παναθηναϊκού, που έκανε παράσταση τόσο στην αστυνομία, που έδειξε να αιφνιδιάζεται έχοντας προβλέψει πολύ μικρή αστυνομική παρουσία στο αεροδρόμιο, τόσο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβει τα μέτρα της για να συγκρατήσει τον κόσμο της εν όψει και του αγώνα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x