Europa League

Επιθετικά για να την αποτελειώσει

Νίκη με εμφατικό τρόπο αναζητά ο Ολυμπιακός από τη ρεβάνς με την Αρούκα για τα play off του Europa League ώστε να συνεχίσει στην Ευρώπη. Τα πλάνα του Πάουλο Μπέντο.

Τα λόγια του Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης μαρτυρούν τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να μπει και στο ματς (21:45, Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) με την Αρούκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του υπέρ του 1-0 της Πορτογαλίας χάρις στο γκολ του Σεμπά.

O 47χρονος τεχνικός ζήτησε ουσιαστικά από τους παίκτες του μια επιβλητική εμφάνιση και πολλά γκολ και αυτή τη φιλοσοφία αναμένεται να έχουν οι Πειραιώτες στο δεύτερο παιχνίδι για τα play off του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν δύο αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο ματς. Ο Φιγκέιρας δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς συμπλήρωσε κάρτες και τη θέση του θα πάρει λογικά ο Βούρος στο δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται να τον αντικαταστήσει ο Ρέτσος.

Παράλληλα, είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί, αλλά δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ο Κώστας Φορτούνης. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα πάρει τη θέση του Ντομίνγκες. Συνοπτικά, ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ο Ντε Λα Μπέγια θα είναι αριστερά, ο Βούρος δεξιά και οι Μποτία-Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα αγωνιστούν στο κέντρο, ενώ ο Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλο. Ο Σεμπά θα κινείται στο αριστερό «φτερό» και ο Πάρντο στο δεξί, ενώ ο Ιντέγε θα είναι στην κορυφή.

Μπουχαλάκης, Σιόβας, Ελαμπντελαουί και Μανιάτης δεν είναι στην αποστολή ως γνωστόν.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την Αρούκα είναι: Μπρακάλι, ΚΑΡΛΈΤΟ, Ούγο Μπάστο, Ζουμπάλ, Άντερσον Λουίς, Αντίλσον, Αντρέ Σάντος, Κριβελάρο, Ματέους, Ζεκίνια, Βάλτερ Γκονσάλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x