Stoiximan Super League

Επιθετικός, «ρεζέρβα» και στο βάθος… Οικονόμου για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες για σέντερ φορ από το εξωτερικό, ενώ ίσως αποκτηθεί και κάποιος νεαρός για να δίνει λύσεις στη θέση. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να ντυθεί στα πράσινα ο Οικονόμου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός σέντερ φορ, καθώς εκεί εστιάζει το μεγαλύτερο αγωνιστικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Παρά την τεράστια οικονομική στενότητα, οι «πράσινοι» αναζητούν στην αγορά του εξωτερικού παίκτη για τη θέση που θα μπορέσει να δώσει λύσεις, είτε ελεύθερο με χαμηλό κασέ είτε δανεικό. Παράλληλα, σύμφωνα με την «Πράσινη», ίσως γίνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός ακόμη φορ, νεότερου σε ηλικία που θα μπορεί να προσφέρει ως εναλλακτική του βασικού που αποτελεί πρώτη ανάγκη.

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Οικονόμου, είναι προφανές πως αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη και οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο. Όμως παρότι θα προκύψει ανάγκη ενίσχυσης στόπερ αν μετά τον Γιώργο Κουτρουμπή αποχωρήσει και ο Ροντρίγκο Μολέδο, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για τον 30χρονο στόπερ μόνο υπό προϋποθέσεις. Αρχικά θα πρέπει πρώτα αν κλείσει το θέμα του φορ κι εν συνεχεία να κερδίσει ο Οικονόμου την προσφυγή του και να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x