Stoiximan Super League

Επιτροπές και φόρουμ φιλάθλων για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή

Στο επόμενο στάδιο μπαίνει το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Στη συνάντηση του Δημήτρη Μπαλτάκου με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος αποφασίστηκαν τα προσεχή βήματα του πρότζεκτ.

Τον σχεδιασμό για τα επόμενα βήματα στο θέμα του γηπέδου στο Γουδή συμφώνησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μπαλτάκος με τον αναπληρωτή υπουργό, Σωκράτη Φάμελλο αποφασίστηκε η σύσταση ομάδας εργασίας, η οποία θα αποτελείται από τρεις υπο-επιτροπές.

Η πρώτη θα έχει να κάνει με τη νομική τεκμηρίωση και στήριξη του έργου, η δεύτερη θα αναλάβει τον τεχνικό, αρχιτεκτονικό και πολεοδομικό σχεδιασμό και η τρίτη θα ασχοληθεί με την οικονομική αξιολόγηση του όλου σχεδίου.

Πέραν αυτού, ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι θα εκπονηθεί και στρατηγική μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων, η οποία θα συνοδεύει την αναθεώρηση του ρυθμιστικού σχεδίου της Αθήνας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, από την πλευρά του, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός φόρουμ όπου θα μπορούν να συνυπάρχουν φίλοι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να επικοινωνούν για το θέμα και να καταθέτουν τις ιδέες τους για το σχέδιο.

Μιλώντας γενικότερα, δε, για το πρότζεκτ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τόσο καιρό το γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν πρόβλημα, τώρα είναι λύση. Σκοπός με το σχέδιο της ανάπλασης να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες και όχι μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού».

Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x