Stoiximan Super League

Επιχείρηση Ευρώπη και 44 στον Ολυμπιακό!

Ο τελικός της φετινής διοργάνωσης δε θα πραγματοποιηθεί και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ολυμπιακός δε θα περιμένει μια...ζωή για το αν θα γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πριν δύο μέρες την απόφαση της να ορίσει ως νέα ημερομηνία του τελικού τη 15η Μαΐου, αλλά επί της ουσίας, ουδείς πίστευε ότι το ματς θα γίνει. Όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα οδηγούμαστε σε μια εξέλιξη που σίγουρα δεν είναι καλή για το ποδόσφαιρο μας και προπάντων δεν είναι τιμητική. Ο τελικός της φετινής διοργάνωσης δε θα πραγματοποιηθεί και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ολυμπιακός δε θα περιμένει μια...ζωή για το αν θα γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν ότι το φετινό καλοκαίρι είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα, καθώς ο Ολυμπιακός θα μπει στη διαδικασία των προκριματικών για να εξασφαλίσει την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι στο μεγάλο λιμάνι δε θ' ασχοληθούν για πολύ ακόμα με τον τελικό του Κυπέλλου και το αν αυτός θα γίνει, γιατί πολύ απλά καλούνται να πάρουν αποφάσεις για πιο σημαντικά θέματα. Για θέματα που έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό της ομάδας έτσι ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος την κατάλληλη περίοδο και να πετύχει το στόχο της πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η συνάντηση κορυφής

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν θα πραγματοποιηθεί (πιθανότατα στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών) μια σύσκεψη κορυφής ώστε να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρώτα απ' όλα θα γίνει κουβέντα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (το πρώτο θα γίνει στην Αυστρία) και που θα πραγματοποιηθεί ενώ ο Σίλβα θα αναλύσει τις σκέψεις του και για τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας.

Οι μεταγραφές

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το βασικό αντικείμενο συζήτησης θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, με τον προπονητή των “ερυθρόλευκων”, να έχει ήδη καταρτίσει μια πρώτη λίστα με τις επιλογές του. Ο Μάρκο Σίλβα θα ενημερώσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο για τις μεταγραφικές του επιθυμίες και θα γίνουν άμεσα οι πρώτες κινήσεις ώστε να υλοποιηθούν τα “θέλω”του 39χρονου τεχνικού.

Όπως προαναφέραμε ο Ολυμπιακός δεν έχε την πολυτέλεια άλλων καλοκαιριών σε ότι αφορά το χρόνο και αυτό σημαίνει πως βασικά κομμάτια του μεταγραφικού παζλ θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί πριν από τα μέσα Ιουλίου. Ο Ολυμπιακός ξεκινά λοιπόν τις προετοιμασίες του για την επιχείρηση Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχοντας φυσικά ως πρώτο στόχο την κατάκτηση και του επόμενου πρωταθλήματος.

Η αναμονή των παικτών

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ρωτούσαν και χθες κατά την επιστροφή τους από το Βελιγράδι για το τι θα γίνει με τον τελικό αν και πλέον ακόμα και οι ποδοσφαιριστές δεν πιστεύουν πως θα γίνει το παιχνίδι. Οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν την οριστική εξέλιξη για να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, γνωρίζοντας πως φέτος το ραντεβού στου Ρέντη είναι στις 20 Ιουνίου.

Είναι σαφές πως οι παίκτες της Πειραϊκής ομάδας ήθελαν να παίξουν στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ για να διεκδικήσουν και τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχουν οι συνεχόμενες αναβολές από πλευράς του υφυπουργού, είναι λογικό ν΄ αρχίσουν να σκέφτονται τις διακοπές τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x