Stoiximan Super League

Επιχείρηση προσγείωσης από τον Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς μία μέρα μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου ζήτησε απ’ τους παίκτες του να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε στους παίκτες του πως δεν θέλει να δει σημάδια χαλάρωσης αφού την Κυριακή ακολουθεί το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στην Κέκυρα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στους Φαίακες δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης, Σάκχοφ, Λέοβατς και Βαρέλα. Μάλιστα ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποκόμισε μια κάκωση στον ημιτελικό απέναντι στους πράσινους, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναγιώτη Γλύκο, που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους περονιαίους.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στο «Τριφύλλι» ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα αλλά και στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κανονικούς ρυθμούς δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στην τακτική.

Η επόμενη προπόνηση του «δικέφαλου του Βορρά» είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x