Αγγλία

Επιχείρηση «Σάντσο» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ως πρωταρχικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται εσχάτως από τα βρετανικά ΜΜΕ ο Τζέιντον Σάντσο.

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα η φετινή σεζόν και να μην πλησιάζει καν στο τέλος της, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταστρώνει ήδη τα πλάνα της εν όψει της νέας σεζόν και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές της αναζητήσεις.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο 18χρονος νεαρός εξτρέμ της Ντόρτμουντ, που έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του τη φετινή σεζόν, Τζέιντον Σάντσο είναι στη πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της ομάδας, με τη «Mirror» να αναφέρει σήμερα και μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης.

Αυτή αφορά τη θέση που θα τερματίσει η Γιουνάιτεντ, καθώς ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει τον παίκτη είναι να βρεθεί στην 4άδα και να είναι παρούσα στο Champions League και της νέας σεζόν. Βέβαια, υπάρχει και η παράμετρος της Ντόρτμουντ.

Οι Γερμανοί τον απέκτησαν από τη Σίτι αντί 10 εκατ. ευρώ και δεν συζητούν καν την περίπτωση να τον παραχωρήσουν, έχοντας συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2022.

Πάντως, τονίζεται στα σχετικά ρεπορτάζ, ότι η Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να καταβάλλει ακόμα και 120 εκατ. για να καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις των Βεστφαλών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x