Stoiximan Super League

Επόμενος «στόχος» του Ολυμπιακού ο Ανδρούτσος

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως ο Ολυμπιακός πρέπει να “κερδίσει” έναν ακόμα παίκτη μετά τον Ρέτσο και ο Ανδρούτσος έχει όλο το “πακέτο”.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από σήμερα στο Βέλγιο, ξεκινώντας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ παράλληλα “τρέχει” τις μεταγραφικές του υποθέσεις. Οι “ερυθρόλευκοι” θ' ανακοινώσουν την απόκτηση του Εμενίκε, σκοπεύουν να ολοκληρώσουν μέχρι το βράδυ ή το αργότερο αύριο τη μεταγραφή του Καρσέλα και επανέρχονται δυναμικά για την απόκτηση του Ζιλέ.

Είναι επίσης δεδομένο πως οι πειραιώτες θα πάρουν κεντρικό αμυντικό ενώ κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο μεταγραφής κι άλλου επιθετικού. Η μεταγραφολογία είχε πάντα την καλύτερη θέση στις προτιμήσεις των φίλων του Ολυμπιακού εδώ και δεκαετίες, ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά κι αίσθηση μας είναι πως πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο “στοίχημα”.

Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να “βγάλουν” πέρυσι από την ακαδημία τους τον Παναγιώτη Ρέτσο και μετά από μια σεζόν στην πρώτη ομάδα ο νεαρός στόπερ κοστολογείται περίπου 20 εκ. ευρώ. Ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού θα είναι ν' αναδείξει έναν ακόμα παίκτη απ' την ακαδημία του, ο οποίος πήρε ευκαιρίες την περασμένη σεζόν κι έδειξε πως μπορεί ν' ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος έχει όλα τα προσόντα να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα των πρωταθλητών Ελλάδος, έχοντας πλέον στα πόδια του την εμπειρία της προηγούμενης σεζόν. Η αλήθεια είναι πως το ρόστερ της ομάδας του λιμανιού δείχνει “φορτωμένο” σε ότι έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή (με τον Χάσι να ζητά την απόκτηση κι άλλου μέσου) ωστόσο “στόχος” του Ολυμπιακού πρέπει να είναι η ανάδειξη και δεύτερου παίκτη από την ακαδημία του συλλόγου.

Πέρυσι “εκτινάχθηκε” ο Ρέτσος και φέτος πρέπει να “εκτιναχθεί” ο Ανδρούτσος. Όσοι έχουν συνεργαστεί με τον νεαρό μέσο είναι σε θέση να γνωρίζουν πως ο 20χρονος άσος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε πολλές θέσεις (ανάλογα με τη διάταξη της ομάδας του) στη μεσαία γραμμή, παίζοντας ακόμα και σαν δεύτερος επιθετικός (πίσω από τον σέντερ φορ).

Θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες να “βγάλουν” στον αφρό και δεύτερο παίκτη από την ακαδημία τους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αρκεί βέβαια ο Ανδρούτσος να πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται. Μιλάμε για έναν παίκτη που ξεχωρίζει στις μικρές εθνικές ομάδες που έχει αγωνιστεί κι έχει όλα τα προσόντα να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό.

Μπορεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής να υπάρχει “πολυκοσμία”, ωστόσο ο Ανδρούτσος είναι ένα παιδί που μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό “κεφάλαιο” για τον Ολυμπιακό. Βέβαια και ο ίδιος θα πρέπει να “φιλτράρει” πολύ καλά τις εμπειρίες της περασμένης σεζόν και τα όσα έμαθε παίζοντας στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Μπέντο ήταν αυτός που του έδωσε τη δυνατότητα να παίξει αλλά και οι δύο προπονητές που ακολούθησαν, ο Βούζας (τον ήξερε καλά απ' την ακαδημία) και ο Λεμονής του έδωσαν συμμετοχές. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως διακρίνουν ταλέντο και ικανότητες στο πρόσωπο του νεαρού μέσου και οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να ποντάρουν πάνω του.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να “κερδίσει” έναν ακόμα παίκτη μετά τον Ρέτσο και ο Ανδρούτσος έχει όλο το “πακέτο”. Στο χέρι του είναι να δείξει στο Βέλγιο, ότι ο Χάσι μπορεί να ποντάρει πάνω του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x