Αγγλία

«Έπρεπε να το αντιμετωπίσει με επαγγελματικό τρόπο-Απόλυτη αχαριστία από τον Ρόουζ»!

Γκάρι Νέβιλ και Άλαν Σούγκαρ σχολίασαν τις δηλώσεις του δυσαρεστημένου με την Τότεναμ, Ντάνι Ρόουζ.

«Άμα νομίζεις ότι αξίζεις ένα συγκεκριμένο ποσό, τότε γιατί να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό; Κατά την άποψη μου νομίζω ότι αξίζω περισσότερα από αυτά που παίρνω και άμα φτάσω στο επίπεδο που ήμουν πέρυσι, τότε θα φροντίσω να πάρω ο,τι αξίζω!». Το απόσπασμα αυτό είναι από τις δηλώσεις που έκανε ο Ντάνι Ρόουζ, που εξέφρασε την έντονη απογοήτευση που έχει προς την Τότεναμ για τον ανεπαρκή όπως υποστηρίζει μισθό του. Θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε, ενώ σχολίασαν το γεγονός αυτό οι Γκάρι Νέβιλ και Άλαν Σούγκαρ.

Φανερά εκνευρισμένοι και οι δύο που σχολίασαν τις δηλώσεις του Ρόουζ, με τον Άλαν Σούγκαρ να εξαπολύει τρομερές κατηγορίες!

inner

Ο πρώην παίκτης της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε σαστισμένος:

«Τι μπορεί να σκεφτόταν ο Ντάνι Ρόουζ! Το να θέλει να αποχωρήσει δεν είναι το θέμα, αλλά το πώς το διαχειρίζεται είναι. Έπρεπε να το αντιμετωπίσει με επαγγελματικό τρόπο».

inner

Χειρότερη, πολύ χειρότερη ήταν η αντίδραση του πρώην προέδρου της Τότεναμ Άλαν Σούγκαρ, ο οποίος αναφέρει στο σχετικό tweet του ότι:

«Αηδιαστικό άρθρο από τον Ντάνι Ρόουζ. Αντιεπαγγελματικό, δείχνει απόλυτη αχαριστία. Είναι αποθαρρυντικό και απογοητευτικό. Πετάξτε τον έξω!».

Σάλος όπως φαίνεται έχει προκληθεί μετά τα λεγόμενα του Άγγλου αμυντικού. Ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει… ίσως ο διωγμός του από τον σύλλογο, χωρίς να κλείσει μεταγραφή για αλλού; Όλα είναι πιθανά!

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x