Ελλάδα

ΕΠΣ Σάμου: «Η επιστολή του κ. Γκιρτζίκη θα επιστραφεί ως απαράδεκτη»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, χαρακτηρίζει υποκριτική την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, στις Ενώσεις-μέλη της ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, χαρακτηρίζει υποκριτική την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, στις Ενώσεις-μέλη της ομοσπονδίας, επιτιθέμενος στο υπουργείο Πολιτισμού, με αφορμή την ανακοίνωση των επιχορηγήσεων προς τα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣ Σάμου, θυμίζουμε, με ανακοίνωσή της είχε καταγγείλει τον πρόεδρο της ΕΠΟ για επιλεκτική επιχορήγηση τα Χριστούγεννα 4.000 ευρώ σε κάποιες «εκλεκτές» Ενώσεις, αποκλείοντας κάποιες άλλες, όπως της Σάμου.

Η δήλωση του κ. Βακάλη:

Η επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ στάλθηκε προφανώς κατά λάθος και στην ΕΠΣ Σάμου, καθώς και στις λοιπές μη επιχορηγούμενες από την ΕΠΟ, Ενώσεις.

Γιατί αν δεν υπάρχει λάθος, τότε περισσεύει η υποκρισία...!

Δεν μπορεί να απευθύνεται σε εμάς και να αναφέρεται σε «αποπαίδια», σε «οικονομική απομόνωση», σε «προσπάθεια έλεγχου του Ελληνικού Ποδόσφαιρου», να μιλά για «ενότητα ανεξαρτήτως διαφορών» και για «υπεράσπιση του Καταστατικού και των Κανονισμών»...

Σε εμάς τα λέτε κ. Γκιρτζίκη; Εσείς;

Γι' αυτό και η επιστολή θα επιστραφεί ως απαράδεκτη κ ανυπόστατη.

Υ.Γ.: Το σπίτι του κρεμασμένου... το γεμίσατε σχοινιά...!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x