Ισπανία

Επτάρα της Ρεάλ στο Κύπελλο! (video)

Καταιγιστική με το καλημέρα στο Κύπελλο Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και με πολλές «ρεζέρβες», η βασίλισσα δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Κουλτουράλ Λεονέσα, την οποία «πάτησε» με σκορ 7-1.

«Ντου» σε όλες τις διοργανώσεις κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Την ώρα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και πάει… τρένο στο Champions League, η βασίλισσα ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθειά της στο Κύπελλο Ισπανίας, με στόχο το 20ο τρόπαιο στον θεσμό.

Απέναντι στην άσημη Κουλτουράλ Λεονέσα (ομάδα τρίτης κατηγορίας), η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε 7-1 και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό.

Παρά τις πολλές αλλαγές του «Ζιζού», οι μερένχες έβγαλαν διάθεση και έδειξαν με το καλημέρα όρεξη για να καθαρίσουν την πρόκριση. Έστω κι αν χρειάστηκαν το αυτογκόλ του Ζουίβερλουν στο 6’. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ασένσιο βρήκε δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα της Ρεάλ, προτού στο δεύτερο μέρος έρθει «καταιγίδα»!

Μοράτα στο 46’, Ασένσιο στο 53’, Μοράτα ξανά στο 55’ και Νάτσο στο 68’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι, πάντως, θα έχουν να υπερηφανεύονται πως σκόραραν απέναντι στη Ρεάλ, χάρη στον Μπένχα στο 84’. Το… κερασάκι της τούρτας, όμως, άνηκε στον Ντίαθ, ο οποίος στο 92’ υπέγραψε το τελικό 7-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x