Κύπελλο Ελλάδας

Ερέρα: «Παίξαμε όπως πρέπει να παίζει μια μεγάλη ομάδα»

Ο Πάκο Ερέρα δήλωσε ευχαριστημένος από το πώς στάθηκε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στον Άρη.

Ικανοποιημένος, όχι τόσο από το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όσο με την εικόνα του απέναντι στους γηπεδούχους, παρουσιάστηκε ο Πάκο Ερέρα.

«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και επειδή παίξαμε όπως πρέπει να κάνει μια μεγάλη ομάδα. Το αποτέλεσμα είναι λιγότερο σημαντικό από την εμφάνιση. Συνήθως η ομάδα που δέχεται το γκολ στην αρχή οπισθοχωρεί και προσπαθεί στη συνέχεια να αντιδράσει. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο τεχνικός των «κίτρινων».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Πάκο Ερέρα μίλησε για:

-το αποτέλεσμα: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με προσωπικές μονομαχίες. Παίξαμε καλά κι εμείς και ο αντίπαλος. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο".

-το αν είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του: "Μπήκαν κάποιοι νέοι παίκτες και η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε πολύ, όπως ο Μαβράι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και να δημιουργήσουμε ποδόσφαιρο. Θέλουμε λίγο χρόνο, αλλά νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Για να μην ξεχνιόμαστε, παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Champions League".

-το πως προσέγγισε σήμερα τον αγώνα: "Πρόκειται για δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Εμείς ήρθαμε σήμερα εδώ για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολλές φορές νιώθεις μέσα στο παιχνίδι, ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο, αλλά ήταν και ο αντίπαλος πολύ δυνατός, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό".

-την χρησιμοποίηση του Σόουζα ως δεξί μπακ αντί του Κωνσταντινίδη: "Ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί ο Κωνσταντινίδης είναι ένας παίκτης που δικαιούται χρόνο συμμετοχής, είναι κάθε μέρα καλύτερος και του αξίζει να παίζει. Εμείς βάλαμε τον Σόουζα γιατί είναι στόπερ, ξέρει πιο εύκολα να συγκλίνει προς το κέντρο και ο ΠΑΟΚ έχει από εκείνη την πλευρά τον Μπίσεσβαρ, που ξέραμε ότι αν παίξει στα αριστερά, έχει την τάση να συγκλίνει προς τα μέσα, οπότε θέλαμε ο Σόουζα να μπορεί να ακολουθεί τον Μπίσεσβαρ".

- το πρώτο του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: "Είχαμε 3-4 μέρες για να δουλέψουμε μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είδα 2-3 ματς του ΠΑΟΚ, είδα πολλά πράγματα αλλά εννοείται ότι όλα αυτά φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ θα το ξαναπώ, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, εμείς βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύοντας στις δυνατότητες μας, το πλάνο που έχω εγώ για την ομάδα το υπηρέτησαν καλά οι παίκτες, κάθε τέτοιο ματς είναι χρήσιμο γιατί βγάζει κάποια συμπεράσματα και εμείς τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα".

- την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: "Φανταστική. Εγώ πάντα είμαι χαρούμενος όταν παίζουμε σε ένα γεμάτο στάδιο είτε είναι σε εμάς είτε είναι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Νομίζω πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτικοί, τραγουδούσαν για την ομάδα τους, το σημαντικό είναι οι παίκτες να απομονώνονται από αυτή την ατμόσφαιρα γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συγκεντρώνονται και να μένουν ανεπηρέαστοι και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς".

- τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα: "Ίσως είναι σοβαρός, πρέπει να πάει στο νοσοκομείο ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο. Στα πλευρά χτύπησε".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x