Champions League

Έρευνα από την UEFA για την χειρονομία του Ρονάλντο

Το ενδεχόμενο τιμωρίας του Κριστιάνο Ρονάλντο για την χειρονομία του μετά το τέλος του αγώνα Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης θα εξετάσει η UEFA, με ειδική έρευνα που θα διεξάγει.

Η Γιουβέντους έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, νικώντας την με 3-0 χάρη σε χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, θέλοντας να... απαντήσει προφανώς στον προπονητή των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμέονε, για την χειρονομία του να δείξει τα γεννητικά του όργανα προς την εξέδρα στο πρώτο παιχνίδι όπου η ισπανική ομάδα νίκησε με 2-0, όταν τελείωσε το παιχνίδι τον μιμήθηκε, σε μία κίνηση που συνέλαβε και η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αλλά και οι φωτογραφικοί φακοί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η UEFA αποφάσισε να διερευνήσει το περιστατικό, καλώντας σε απολογία τον Ρονάλντο. Θυμίζουμε, πως ο Σιμεόνε τιμωρήθηκε για την πράξη του με πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ και μένει να δούμε αν η ομοσπονδία θα τηρήσει ακριβώς την ίδια στάση και για τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x