Αγγλία

Έρευνα για πιθανή «απάτη» στη μεταγραφή Μπάρκλεϊ

Ο δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον, ζήτησε από την αστυνομία να διεξάγει έρευνα σχετικά με την μεταγραφή του Ρος Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι.

Ο Άντερσον έγραψε προς τους ιθύνοντες της FA και της Πρέμιερ Λιγκ για τις «συνθήκες» της συμφωνίας οι οποίες χρειάζονται «σοβαρή έρευνα», με την αστυνομία του Μερσεϊσάιντ να δηλώνει πως το γράμμα «λαμβάνεται υπόψιν».

«Στην καλύτερη, αυτό αντιπροσωπεύει μια πολύ φτωχή συμφωνία για την Έβερτον. Στη χειρότερη, θα μπορούσε να φανεί ως σκόπιμη προσπάθεια να ρίξει την αξία του παίκτη στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να βολεύει τον παίκτη, τον ατζέντη και το σύλλογο που τον αγοράζει», ισχυρίστηκε ο δήμαρχος, ο οποίος τόνισε πως η αξία του 24χρονου μειώθηκε κατά περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ τη βδομάδα σε σχέση με τα 35 εκατομμύρια που θα έδιναν το καλοκαίρι οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Στο γράμμα ο Άντερσον λέει στον πρόεδρο της FA, Γκρεγκ Κλαρκ και στον εκτελεστικό πρόεδρο της Πρέμιερ Λιγκ, Ρίτσαρντ Σκάνταμορ, ότι νιώθει πως «είναι σωστό το κοινό πρέπει να αποκτήσει βεβαιότητα για αυτό το ζήτημα».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x