Ισπανία

Ερευνάται ως στημένο το Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ράγιο Βαγιεκάνο!

Το ενδεχόμενο χειραγώγησης του αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο εξετάζει η διοργανώτρια αρχή της Primera Division, με τις υποψίες να έχουν επικεντρωθεί σε αρκετούς παίκτες των φιλοξενούμενων.

Ως στημένο ερευνάται από την διοργανώτρια αρχή της Primera Division η αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (8/5) ανάμεσα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Ράγιο Βαγιεκάνο (2-1).

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της La Liga, με την έκθεση να αναφέρει πως υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες αρκετοί παίκτες της Ράγιο να πήραν ανταλλάγματα ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση.

Η εμφάνιση και η ήττα στο «Ανοέτα» εξαγρίωσε μάλιστα τους οπαδούς της Ράγιο, μερίδα των οποίων συναντήθηκε με παίκτες της Ράγιο και απαίτησε εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας.

Οι παίκτες πάντως πήραν θέση και σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα αντέκρουσαν τις κατηγορίες εις βάρους τους, δηλώνονταν καθαροί ενώπιον των δημοσιογράφων.

Όλα αυτά, την ώρα που ο σύλλογος της Μαδρίτης βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζεται συνδυασμούς αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει η ίδια να νικήσει τη Λεβάντε (15/5, 20:30, εντός) και να μην πάρουν το τρίποντο η Χετάφε και η Σπόρτινγκ Χιχόν, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μπέτις (15/5, 20:30, εκτός) και τη Βιγιαρεάλ (15/5, 20:30, εντός) αντιστοίχως.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x