Stoiximan Super League

Έριξε εξάρα ο ΠΑΣ

Με 6-1 νίκησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Πέραμα την τοπική ομάδα σε φιλικό ματς προετοιμασίας που διεξήχθη στη μνήμη του πρώην παίκτη του «Αγιαξ της Ηπείρου», Γιώργου Πρίσκα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 6-1 στο Πέραμα την τοπική ομάδα σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας το ερχόμενο σαββατοκύριακο και έδειξε έτοιμος για την αναμέτρηση στη Βέροια.

Το 1-0 έκανε στο 14' ο Σαπαλίδης με ατομική προσπάθεια και σουτ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 16' με τον Σιχλιμοίρη. Στο 20', ο Σαπαλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-2, ενώ έφτασε στο χατ τρικ και πάλι με κεφαλιά στο 25'.

Στο 36', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού, ο Αυγενικού με σουτ έκανε το 1-4. Ο Σαπαλίδης είχε δοκάρι στο 51', ενώ στο 52' ο Κρητικός με σουτ έκανε το 1-5. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαυροπάνος στο 74' με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σκόνδρα.


Πέραμα (Δημήτρης Κοντογιάννης): Αυγερινός, Ντόβας, Δούβλης, Τσακανίκας, Κοτσίνας, Πέτσιος, Μπισιέλας, Σιχλιμοίρης, Μπαμπούλιας, Μπάφας, Στάθης. Έπαιξαν και οι: Γκουγιάννος, Ντίνος, Ευαγγελίδης, Παππάς, Μποζιάρης, Γούσιας

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Κολιοφούκας, Καρανίκας, Αυγενικού, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Ιωάννου, Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης, Γιάκος, Κρητικός, Σαπαλίδης. Έπαιξαν και οι: Φερφελής, Παππάς, Μαυροπάνος, Αλεξίου, Κοζάκης, Γιάκος Δ., Μασούρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x