Γενικά

Έριξε εξάρα(!) στην Ίντερ η Τότεναμ (video)

Φιλικό, «ξεφιλικό», η Τότεναμ έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι παίκτες του αγγλικού συλλόγου παρουσιάστηκαν εκστασιασμένοι και διέλυσαν 6-1 τους «νερατζούρι», οι οποίοι πριν λίγες μέρες είχαν φάει τεσσάρα.

Έβγαλε «γούστα» στο Όσλο της Νορβηγίας η Τότεναμ, η οποία διέλυσε με το εκκωφαντικό 6-1 της Ίντερ, σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων. Ένα παιχνίδι που σίγουρα χαροποίησε τους φίλους του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος προερχόταν από δύο ήττες μέχρι τώρα (2-1 από Γιουβέντους και 1-0 από Ατλέτικο Μαδρίτης), ενώ από την άλλη παραμένει έντονος προβληματισμός για τους «νερατζούρι», που πριν λίγες μέρες είχαν χάσει 4-1 και από την Μπάγερν.

inner

Μόλις στο 5’ τα «σπιρούνια» άνοιξαν το σκορ, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Κέιν. Προς στιγμήν, η ομάδα του Μαντσίνι έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με τον Πέρισιτς στο 24’. Λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος (40’), ο Λαμέλα έπιασε πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και η Τότεναμ ανέκτησε τα ηνία του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, βέβαια, ήρθε η… καταιγίδα. Στο 51’ ο Αλί ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κέιν βρήκε εκ νέου δίχτυα κι έγραψε το 4-1. Οι Λονδρέζοι δεν άφηναν το πόδι από το γκάζι κι έκαναν ό,τι ήθελαν κόντρα στην υπό διάλυση Ίντερ (που έπαιξε με βασικούς). Ο Γιάνσεν είδε εξίσου το όνομά του να μπαίνει στον πίνακα των σκόρερ, προτού στο 77’ ο Χάρισον βάλει το κερασάκι στην τούρτα και διαμορφώσει το τελικό –και εμφατικό- 6-1.





Τότεναμ: Βορμ (46’ Γιορίς), Ρόουζ (46’ Ντέιβις), Γουόκερ (46’ Τριπιέρ), Αλντερβάιρελντ, Κάρτερ-Βίκερς, Μέισον (46’ Γουίνκς), Λαμέλα (81’ Έντουαρντς), Έρικσεν (46’ Γιάνσεν), Αλί (76’ Χάρισον), Ντάιερ, Κέιν (62’ Κάρολ)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Μιράντα (75’ Μπεσά), Ανσαλντί (60’ Ερκίν), Μουρίγιο (75’ Γιάο), Ντ’ Αμπρόσιο, Μπανέγα (60’ Γιόβετιτς), Μπρόζοβιτς (60’ Φελίπε Μέλο), Κοντογκμπιά, Πέρισιτς (60’ Ναγκατόμο), Μπιαμπιανί, Ικάρντι (75’ Ρανόκια)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x