Αγγλία

Έρικσεν: «Αν δεν χάσει βαθμούς και η Τσέλσι...»

Καλές οι νίκες για την Τότεναμ, αλλά αν δεν συνοδεύονται από απώλειες για την Τσέλσι, το πρωτάθλημα δεν μπορεί να έρθει σύμφωνα με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Η Τότεναμ βρίσκεται στο -4 από την Τσέλσι και ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με δικό του γκολ τόνισε το αυτονόητο.

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο γκολ, δείξαμε ότι είμαστε ακόμη μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος, όμως φυσικά, για να το κατακτήσουμε πρέπει κι η Τσέλσι να χάσει βαθμούς! Αυτό το αποτέλεσμα μας αύξησε την αυτοπεποίθηση ενόψει των πέντε τελευταίων αγώνων που έχουμε να δώσουμε. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και στο τέλος, θα δούμε που θα καταλήξουμε», είπε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής και σχολιάζοντας το αγωνιστικό σκέλος του ματς κόντρα στους συμπολίτες «αετούς», προσέθεσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς παλέψαμε, όπως έπρεπε, σαν σύνολο, ενώ το ίδιο έκαναν και τα παιδιά που πέρασαν ως αλλαγή. Όλοι δουλέψαμε σκληρά και αξιοποιήσαμε την ευκαιρία που μας δόθηκε για να σκοράρουμε. Μετά το γκολ δείξαμε ωριμότητα, δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να κρατήσουμε την μπάλα, κάτι που λίγα χρόνια νωρίτερα, ίσως να μην μπορούσαμε να το καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x