Champions League

Έρικσεν: «Δεν φοβόμαστε την Ρεάλ»

Έτοιμη για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Τότεναμ, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει τίποτα να φοβηθεί σε αυτόν τον αγώνα.

Χωρίς φόβο πρέπει να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης η Τότεναμ, όπως δήλωσε ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα για να καταφέρει κάτι καλό. Παράλληλα, εκθείασε την ατμόσφαιρα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

«Χρειάζεσαι ποιότητα και πίστη για να κάνεις κάτι καλό κόντρα στη Ρεάλ και πιστεύω πως τα έχουμε και τα δύο, οπότε δεν χρειάζεται να φοβόμαστε κανέναν» είπε αρχικά ο Δανός μέσος, και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω κερδίσει ακόμα στο Μπερναμπέου οπότε πρέπει να αλλάξω κάτι. Φυσικά, είναι ένα ξεχωριστό γήπεδο, μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα».

Συνεχίζοντας ο Έρικσεν παραδέχτηκε πως το να αγωνίζεται κανείς κόντρα στη Ρεάλ είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά και συνάμα ξεχωριστό και πρόσθεσε πως αυτός ο αγώνας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει η Τότεναμ πόσο έχει «δυναμώσει» ως ομάδα.

«Το να παίζεις κόντρα στη Ρεάλ είναι πάντα ξεχωριστό για κάθε ποδοσφαιριστή δεδομένης της ιστορίας και των παικτών που έχουν, οπότε θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να δούμε πόσο μακριά έχουμε πάει σαν ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 25χρονος μέσος.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x