Stoiximan Super League

«Ερυθρόλευκη» γιορτή στο Βελιγράδι

Το ποδόσφαιρο ενώνει. Αυτό θέλουν να αποδείξουν σήμερα ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, οι οποίοι δίνουν σπουδαίο φιλικό στο Βελιγράδι.

Μετά την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός δίνει μία ημέρα νωρίτερα το φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία (20:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρόκειται για ένα ματς ανάμεσα σε δύο αδελφά σωματεία, δύο ομάδες που τους ενώνει το ερυθρόλευκο χρώμα και θέλουν να δώσουν πανηγυρικό κλίμα στον αγώνα τους στο Βελιγράδι.

Οι παράγοντες του σέρβικου συλλόγου έχουν ετοιμάσει μία ξεχωριστή γιορτή στο «Μαρακανά», το οποίο αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά από οπαδούς των δύο ομάδων.

Ο Μάρκο Σίλβα, από την πλευρά του, συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας, θέλοντας να προσφέρει θέαμα σε όσους βρεθούν στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φορτούνη, Φουστέρ, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβό, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβα, Τσιμίκα, Βούρο και Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x