Stoiximan Super League

«Ερυθρόλευκο» σενάριο για Φαμπρίτσιο

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι μία από τις ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 18χρονου μέσου, Φαμπρίτσιο Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται στη Βραζιλία με τη φανέλα της Σπόρτ Ρεσίφε.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού θέλουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα τον 18χρονο μέσο, Φαμπρίτσιο Σίλβα, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Σπόρτ Ρεσίφε.

«Η διοίκηση της Σπόρτ Ρεσίφε αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή για δύο επιπλέον χρόνια, γιατί η Ευρώπη ήδη έφτασε στα πόδια του μεγάλου ταλέντου της ομάδας. Μίλαν, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ομάδες από την Ισπανία, την Ολλανδία και την Ελλάδα έχουν δείξει για το ταλέντο του 18χρονου μέσου και εάν η ομάδα δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του, θα τον έχανε με τη ρήτρα των 400.000 €», αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας vavel.com.

Πλέον η ρήτρα του νεαρού άσου έχει εκτοξευτεί στα 30 εκατ. ευρώ!

Ποσό απίστευτο για έναν τόσο μικρό σε ηλικία ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη. Ο νεαρός Φαμπρίτσιο φέτος μετράει 18 συμμετοχές σε 1.521 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, όπου αγωνίστηκε ως κεντρικός χαφ (8άρι) και έχει κληθεί ήδη στην εθνική Κ21 της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x