Stoiximan Super League

Ερωτηματικό με Μολέδο, ενδεκαδάτος ο Άλτμαν

Τα πλάνα του για τον σαββατιάτικο αγώνα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι καταστρώνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Είναι γεγονός ότι οι πράσινοι θα κληθούν να παίξουν στο Περιστέρι αρκετά αλλαγμένοι, όσον αφορά την ενδεκάδα τους. Πέρα από τις δεδομένες απουσίες(Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί), το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ που έκανε επτά ράμματα στο μέτωπο μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίζεται διστακτικός να αγωνιστεί. Συγκεκριμένα, ο παίκτης φοβάται μηπως ανοίξει το μέτωπο στο σημείο που έκανε τα ράμματα, αν πιάσει κάποια κεφαλια.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν αφήσει τον παίκτη να αποφασίσει μόνος του αν θα αγωνιστεί και σε περίπτωση που συμβεί αυτό θα του κάνουν ειδικό δέσιμο. Αν δεν τα καταφέρει τη θέση του δίπλα στον Κολοβέτσιο θα πάρει ο Κουτρουμπής.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, οι απουσίες φέρνουν τον Άλτμαν στην ενδεκάδα. Ο Ισραηλινός θα ξεκινήσει βασικός και το μόνο ερώτημα αφορά τη θέση που θα παίξει. Το πρώτο σενάριο τον θέλει παρτενέρ του Μόλινς και το δεύτερο να παίρνει τη θέση του Μόλινς στην κορυφή της επίθεσης, μιας και ο Σουηδός είναι αρκετά καταπονημένος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x