Stoiximan Super League

Έρχεται, εξετάζεται και… υπογράφει ο Μολέδο

Στην Αθήνα αναμένεται, πιθανότατα μέσα στη μέρα, ο Ροντρίγκο Μολέδο. Αν δεν προκύψει πρόβλημα με τα ιατρικά του, θα υπογράψει. Τι προβλέπει το deal του Παναθηναϊκού με παίκτη και Ιντερνασιονάλ.

Η έκτη και τελευταία προσθήκη στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι προ των πυλών. Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι μια ανάσα από τους «πράσινους». Ο 28χρονος Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται, πιθανότατα εντός της ημέρας, στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ενεργοποιηθεί η ήδη δεδομένη συμφωνία μαζί του, αλλά και με την Ιντερνασιονάλ.

Τα ιατρικά τεστ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τόσο… τυπική διαδικασία ως είθισται σε άλλες μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Κι αυτό γιατί το Μάρτιο του 2014 είχε υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση στο γόνατο κι έκτοτε δεν έχει παίξει σε τοπ επίπεδο. Το τελευταίο τρίμηνο είχε συνεχείς παρουσίες με τη δεύτερη ομάδα της Ιντερνασιονάλ, αλλά οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν να είναι 100% βέβαιοι για την κατάστασή του και γι’ αυτό οι εξετάσεις που θα του γίνουν θα είναι εξονυχιστικές.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο Μολέδο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους με συνολικές αποδοχές ύψους 350.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν και τις 500.000 ευρώ). Όσο για την Ιντερνασιονάλ, που είχε συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον Ιούνιο, δεν έχει οικονομικές απαιτήσεις κι απλώς θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μολέδο, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλη λύση. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει δύο εναλλακτικές, έναν παίκτη που ο ίδιος έχει επιλέξει και η ταυτότητα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, καθώς και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, που θέλει μεν πολύ να επιστρέψει (για να παίζει, εν όψει Euro 2016 αλλά και για προσωπικούς λόγους), αλλά έχει μεγάλο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x