Stoiximan Super League

Έρχεται Ελλάδα για τον Πανιώνιο ο Μπέλεκ

Σε προφορική συμφωνία με τον άλλοτε επιθετικό του Πανθρακικού και της ΑΕΚ, Λέο Στιβ Μπέλεκ, έχει έρθει ο Πανιώνιος. Αν όλα πάνε καλά, οι Νεοσμυρνιώτες θα αποτελέσουν την... 12η ομάδα του 24χρονου.

Έναν γνώριμό μας φέρνει στην Ελλάδα ο Πανιώνιος. Ο λόγος για τον Λέο Στιβ Μπέλεκ, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε φορέσει τις φανέλες των Πανθρακικού και ΑΕΚ. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Καμερουνέζο επιθετικό, ο οποίος το αμέσως επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στην χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν, τότε ο 24χρονος φορ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και οι κυανέρυθροι θα αποτελέσουν την 12η ομάδα(!) στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Αφρικανός άσος μας συστήθηκε τη σεζόν 2009-10 με την ομάδα της Κομοτηνής και τελικά δύο χρόνια αργότερα ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα της Ένωσης, με την οποία μάλιστα είχε αγωνιστεί σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς εκείνης της χρονιάς, στο Europa League (2011-2012).

Ο Μπέλεκ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ουντινέζε, Γουότφορντ, Μονς, Στίβενεϊτζ, Κροτόνε, Μάντοβα, Κλουζ, Ουμράνιεσπορ, ενώ δεν κατέγραψε ποτέ κάποια συμμετοχή με την Φιορεντίνα, αν και ο ιταλικός σύλλογος τον είχε αποκτήσει το 2014.

Πέρσι, στην Τουρκία (με την Ουμράνιεσπορ) είχε 5 γκολ και 3 ασίστ, ενώ την χρονιά 2015-2016 είχε... οργιάσει στη Ρουμανία (με την Κλουζ), μετρώντας συνολικά 25 συμμετοχές και 13 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x