Stoiximan Super League

Έρχεται Ελλάδα ο Ιμπάρμπο!

Ντύνεται στα πράσινα ο Βίκτορ Ιμπάρμπο! Όπως πρώτος μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Κολομβιανός επιθετικός θα αποτελέσει οριστικά την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Βίκτορ Ιμπάρμπο!

Κι αυτό γιατί επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας η… σπίθα που άναψαν οι Ιταλοί σχετικά με την συνάντηση που είχε ο Αντρέα Στραματσόνι με τον πρόεδρο της Κάλιαρι και την σχεδόν οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον παίκτη.

Όπως πρώτος μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, το ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες στο Μιλάνο έγινε και όντως… βγήκε λευκός καπνός. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στον «αέρα», η μεταγραφή θεωρείται «τελειωμένη» και άμεσα πλέον ο Κολομβιανός φορ ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Τις προσεχείς μέρες, λοιπόν, ο διακαής πόθος του Ιταλού τεχνικού για την επίθεση του τριφυλλιού θα βρίσκεται στην χώρα μας, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν οι «τζίφρες». Ουσιαστικά θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά.

Ο Ιμπάρμπο θα ντυθεί στα πράσινα με την μορφή δανεισμού από τον σύλλογο της Σαρδηνίας, με την ελληνική ομάδα να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να προσθέσει ένα δυνατό «γρανάζι» στην γραμμή κρούσης της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x