Stoiximan Super League

Έρχεται για… ξεκαθάρισμα ο Περέιρα

Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα ο Φακούντο Περέιρα, προκειμένου να μάθει αν υπολογίζεται ή όχι από τον ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σε λίγες μέρες ο Φακούντο Περέιρα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Κολόν Σάντα Φε και αναμένεται να επιστρέψει στη Ελλάδα, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που τον παραχώρησε ως δανεικός στην ομάδα από την Αργεντινή.

Κατά την επιστροφή του στην πατρίδα του ο 30χρονος φορ έχει παίξει σε 14 αγώνες και έχει πετύχει δύο γκολ, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η Primera Division στην Αργεντινή.

Προτεραιότητα για τον Περέιρα φαίνεται πως αποτελεί να έχει χρόνο συμμετοχής στην επόμενη ομάδα του και αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και θέλει να ξέρει με ευθύτητα αν θα υπολογίζεται την επόμενη σεζόν, όμως αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον επόμενο προπονητή της ομάδας και ίσως χρειαστεί να περάσει ένα διάστημα μαζί του για να μάθει τις προθέσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x