Stoiximan Super League

Παίρνει Ελιουνούσι, έχασε Νιλμάρ ο Ολυμπιακός

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι αναμένεται να είναι η δεύτερη προσθήκη εξτρέμ για τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος Νορβηγός αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα. «Ναυαγεί» του Νιλμάρ.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει μεταγραφικά και ήδη η επόμενη προσθήκη του είναι δεδομένη. Πρόκειται για τον Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα (13:00) για να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

Ο 28χρονος Νορβηγός με ρίζες από το Μαρόκο αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, αλλά και πίσω από τον φορ. Μετρά 37 συμμετοχές και 9 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του (συμπαίκτης του Ομάρ Ελαμπντελαουί), ενώ αγωνιζόταν από το 2013 στη Χόφεναϊμ, με την οποία είχε μόλις επτά εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Όσον αφορά στον επιθετικό, η περίπτωση του Νιλμάρ οδεύει προς οριστικό «ναυάγιο», καθώς δεν τα βρήκε με την Αλ Νασρ και ζήτησε επιπλέον προθεσμία. Οι Πειραιώτες ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν τις 400.000 από τα 1,2 εκατ. ευρώ που του όφειλαν οι Άραβες, ωστόσο οι τελευταίοι δεν είχαν διάθεση να του δώσουν έστω κι ένα μέρος από τα δεδουλευμένα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει και φαίνεται πως θα ενεργοποιήσει άλλες περιπτώσεις επιθετικών που έχει στη λίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x